Οι πνευματικοί άνθρωποι να μπουν μπροστά!

Μία πρωτοβουλία των Πρυτανικών αρχών που αξίζει να υποστηρίξουμε. Με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής, το σημερινό μάθημα του μεταπτυχιακού μας θα λήξει στις 18.45. Με το ίδιο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις συγκεντρώσεις των συμπολιτών μας στο Σύνταγμα. Σας θυμίζω την παλαιότερη ανάρτησή μας με τίτλο"Αγανακτήστε"

"Let's make Money!" : Μία ταινία που αξίζει να δείτε!

Απο τον φοιτητή μας Αντώνη Δουμουλάκη λαβαμε κάποιες καλές ιδέες για το "πως γίνονται τα λεφτά"! "Σας στέλνω μία καταπληκτική ταινία που είχα δει πριν χρόνια στη Χαϊδελβέργη. Είναι σύμπραξη Γερμανική, Αυστριακή, Ελβετική. Μπορείτε να επιλέξετε υπότιτλους στα αγγλικά ή και στα ελληνικά. Αν βρείτε χρόνο, δείτε την. Καταλαβαίνετε και μόνο από τον τίτλο! Let's make money!!! Αντώνης Δουμουλάκης"

Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Researchers measured transparency by analysing donor reporting data to the Organisation for Economic Co-operation and Development, Development Assistance Committee (OECD-DAC); publicly available information; how fully donors responded to direct requests for information concerning how many people they employed; their administrative costs; salaries and benefits; and total development assistance disbursed.

Απ τα κόκαλα βγαλμένα! ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΓΚΟΡΙΤΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ

Καθώς γινόμαστε μάρτυρες των ολοένα και πιο δύσκολων συνθηκών άσκησης της επιστήμης και του επαγγέλματός μας, νομίζουμε οτι η πολιτιστική πρωτοβουλία των φοιτητών της ιατρικής-των αυριανών νέων γιατρών- να προβάλλουν την ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα στο Campus της Ιατρικής αξίζει τον κόπο να υποστηριχτεί. Σας καλούμε ολους να την παρακολουθήσουμε μαζί και να συμμετάσχομε μαζί με τον σκηνοθέτη, τις προσκαλεσμένες πρυτανικές αρχές και την καθηγητική ιεραρχία στην συζήτηση που θα ακολουθήσει!
Θ.Ρόζενμπεργκ

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση

To ΠΜΣ «Τεχνολογίες Πληροφορικής στην Ιατρική και τη Βιολογία» σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση:

«Ιατρική Πληροφορική και Βιοπληροφορική - δύο νέοι ενδιαφέροντες επιστημονικοί κλάδοι με ευκαιρίες και προκλήσεις»

που διοργανώνει την Πέμπτη 12/5/2011, και ώρα 5-7μμ στην Αιθουσα Α2 του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση, η οποία απευθύνεται κυρίως προς φοιτητές και φοιτήτριες (τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς) που επιθυμούν να ενημερωθούν για τους διεπιστημονικούς αυτούς κλάδους: