ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΣ

Με υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την υποστήριξη των διπλωματικών εργασιών (vivae) των μεταπτυχιακών φοιτητών μας της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2011. Με χαρά διαπιστωνουμε την γενική άνοδο του επειπέδου των εργασιών πολλές απο τις οποίες διεκδικούν επάξια την δημοσίευσή τους σε έγκυρα ξενόγλωσσα περιοδικά.

Με δικαιολογημένη λοιπόν ικανοποίηση λάβαμε τν επιστολή του Επιστημονικού Συνεργάτη του Μεταπτυχιακού μας Κώστα Χολέβα που παρακολούθησε μερικές απο τις παρουσιάσεις:

" Αγαπητέ Θεόφιλε

Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα τους παλιούς μας μαθητές να παρουσιάζουν τις εργασίες τουΗταν πολύ καλοί, και ίσως την Πέμπτη να ήταν εξίσου ή ακόμη καλύτερες οι παρουσιάσεις και οι εργασίες των τελειόφοιτων μεταπτυχιακών σπουδαστών. Αντανακλούν την προσπάθειά τους αλλά και το επίπεδο της προσφερθείσας γνώσης κι εμπειρίας.

Παρακάτω στέλνω εναν σύνδεσμο όπου ο φίλος Τάκης Αλεβαντής παρουσιάζει τη συσχέτιση της 'αντιμετώπισης κρίσεων' με την πολύ δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε.Εαν το κρίνεις σκόπιμο, αξίζει, νομίζω να αναρτηθεί στο blog. Με εκτίμησηΚώστας